Geachte ligplaatshouder,

Door de versoepeling van de veiligheidsregio Zeeland is met ingang van 2 juni de noodverordening op de Jachthaven ten aanzien van de sluiting van de toiletten opgeheven waardoor de de haven weer voor alle ligplaatshouders en bezoekers onbeperkt toegankelijk is.

Het havenkantoor is weer geopend en toegankelijk op de gebruikelijke tijden zoals u gewend bent.

Toiletten zijn weer open, echter om het aantal bewegingen te beperken en ter bescherming van onze bezoekers zijn de douche en wasgelegenheid voorlopig nog gesloten. Het risico bestaat dat op deze locaties bij de gemeenschappelijke was- en douchevoorzieningen niet of niet in voldoende mate de beperkende maatregel met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand tussen daar aanwezige personen in acht wordt genomen. Dit verhoogt het risico op verspreiding van het coronavirus. Tijdens overnachtingen vragen wij u daarom nog gebruik te maken van eigen voorzieningen.

Vanzelfsprekend gaan wij ervan uit dat iedereen ten aller tijde zich houdt aan de 1,5mtr afstand ter bescherming van uzelf en anderen!

De uitgebreide landelijke COVID-19 basisregels zijn op onderstaande link terug te vinden:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen- het-coronavirus/gezondheidsadviezen

Wij zullen u verder zo snel mogelijk berichten over de creditering van de korting.

Blijf gezond en vriendelijke groet,

Directie Jachthaven Breskens B.V.

Eerdere berichten

Aangepaste tarieven

Met betrekking tot de beperkte toegang van de haven veroorzaakt door het Coronavirus, en als vervolg op de mailing van vorige week heeft de Jachthaven Breskens B.V. het volgende besloten:

Voor het aantal weken dat de Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Zeeland van 27 maart 2020 van kracht is met betrekking tot het verbod op recreatieve overnachting en de sluiting van de sanitaire voorzieningen waardoor de haven beperkt toegankelijk is, wordt een korting op de liggelden van de zomercontracten verleend.

Gedurende deze weken bedraagt de korting 75% van het in rekening gebrachte tarief.

Lees meer