Eten & Drinken

Het vissersdorp Breskens is dé maritieme badplaats in West Zeeuws Vlaanderen. In Breskens proef je het leven van de zee. Er valt genoeg te zien en te beleven. Bij de jachthaven begint de ‘looplijn’. Een maritieme route die de jachthaven, vissershaven en het centrum met elkaar verbindt.

Winkels

Centraal gelegen in Breskens vindt u het winkelcentrum waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. De volgende winkels zijn er gevestigd: Supermarkt Jumbo,  bakkerij Willemsen, supermarkt Plus, Primera, Blokker, Etos, Leonidas, Zeeman, Borrelshop, ING Servicepunt en Post.nl. Elke dag geopend van 8 tot 18:00 uur. Aansluitend ligt het gezellige spuiplein met vele restaurants waar u kunt genieten van heerlijke streekgerechten of een drankje op een van de vele terrassen.

Fietsen

Rondom Breskens liggen mooie fietsroutes met prachtige vergezichten over zee, duinen, polders en vele oude kreken. Ook de moeite waard zijn de omliggende dorpen zoals Groede, Nieuwvliet, Sluis en Cadzand wat tevens aansluit aan het unieke natuurgebied Het Zwin.

Onze zuiderburen

De nabijheid van steden als Brugge, Knokke en Gent maakt Zeeuws-Vlaanderen extra aantrekkelijk. Ga de grens over naar een van deze leuke Belgische steden.