Jachthaven Middelburg

De jachthaven van Middelburg is gelegen achter de Middelburgse Dam en te bereiken via het kanaal door Walcheren dat de Westerschelde verbindt met het Veerse Meer. Aan de kaaien staan prachtige oude panden waaronder meerdere voormalige pakhuizen uit de VOC-tijd en karakteristieke bruggetjes.

De Blauwe Golf is voor de recreatievaart en is het hele jaar door van toepassing. De Blauwe Golf biedt de recreatievaart acht keer per dag in beide richtingen een snelle doorvaart over het Kanaal door Walcheren.

Contact

Adres: Balkengat 35, 4331 HH Middelburg
Telefoon: 0118 638 861
Email: havenmiddelburg@wvarne.nl
Website: www.wvarne.nl

Faciliteiten Jachthaven Middelburg

De sfeervolle stadshaven ligt in het historische centrum. Bijkomend voordeel is dat je zo de gezelligheid inwandelt en kunt genieten van mooie winkels en fijne restaurants, allemaal binnen loopafstand.

Het clubhuis ‘De Kemel’ is gevestigd in één van de vijf bijzondere pakhuizen uit de VOC tijd. Het pand komt uit 1700 en behoord tot één van de vele rijksmonumenten die Middelburg rijk is. Hier is ook het restaurant ‘De Prins op ’t Witte Paard‘ gevestigd en vind je sanitaire voorzieningen, zoals toiletten, douches en wasmachine.